GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Information
There are no info sections to display or you do not have sufficient rights to view them.
Game News
Welcome
Welkom !!!!

Welkom op de site van de nederlandse LOTRO kin Dutch Freepeople of Gilrain. We zijn een niet zo grote kin, die zich voornamelijk bezighoud met instances tot 6 man. Uiteraard is ons doel om ook de raids als Barad Guldur en Ost Dunhoth te gaan doen. We zijn een kin die wel degelijk weten wat gezelligheid is, maar het levelen van 101 alts is niet waar we op uit zijn. De kennis en ervaring is aanwezig , nu gaan we werken aan de aantallen. Spreek ons gerust eens aan in Middle-Earth. We doen ook veel met mensen uit andere kins die we op onze wegen naar Mordor tegenkomen, dus sluit je aan en samen worden we een naam om rekening mee te houden. 

Leeftijdsgrens.

Leeftijd is in games als LOTRO niet alles bepalend. Een speler van 14 jaar kan meer weten van de instances waar we komen dan een speler van 30-40 jaar. Wel is bij ons van belang dat je je volwassen opstelt. Dus niet je leeftijd maar je houding is bepalend. 

Daily Questen , Skirmishes en Classic Instances.

Ons doel is dus endgame. Maar vergeet vooral de Daily Questen niet in Mirkwood en Enedwaith. De spullen die je daar als quest rewards krijgt , kunnen zeer goed omgezet worden in healing en powerpots. Onderschat ze niet , ze leveren ook nog veel Item Xp op en zijn snel klaar met een team van 3-4 mensen. Onze focus ligt dus ook daar. Skirmishes leveren marks op in allerlei soorten en maten. Hoe vaker je ze doet , hoe makkelijker ze zullen gaan door het mee laten levelen van je skirmish soldier.

Wat we graag zien

Eigenlijk hebben we niet zo veel regels, iedereen weet dat je meer voor elkaar krijgt door je vriendelijk en hulpvaardig open te stellen. Dus stel je positief op en je zult veel goeds terug krijgen.

Wat we niet willen

Ook daar kunnen we kort in zijn. schelden , respectloosheid en gedrag waardoor je onze naam in diskrediet brengt zullen we niet tolereren en betekend vaak een verwijdering uit de kin.

Conclusie

Ok nu weet je wie we zijn en wat ons doel is in het spel. Wij hopen dat het ook is wat jij zoekt en we zien je dan ook graag terug binnen onze gelederen.

Tot in de kin dan maar :) !!!!

Het Team van Dutch Freepeople of Gilrain.
Guild News
ArchivesRSS

Web Site Live on GuildPortal!

Smalltesla_Admin, Apr 27, 11 12:12 PM.
This is a great place to keep members and visitors up to date on things of interest!
Schedule
Online Now
There are   members online.
Gallery
The gallery has no images yet.
Voice Chat
No voice server has been configured yet.
Recruiting
Voor alle mains geldt : level 65, We willen zo soepel mogelijk de dagelijkse questen doorlopen. Helpen met Alts is altijd mogelijk, zolang je main maar 65 is.
Service Updates
MoreRSSFacebook
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%